Workshop Rap als Schoolactiviteit

 

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van workshops op scholen hebben wij ervaren wat scholen wel en niet prettig vinden wanneer zij externe krachten inschakelen voor het verzorgen van binnensschoolse activiteiten.

De rapfabriek heeft daardoor een speciaal workshopprogramma kunnen ontwikkelen dat helemaal afgestemd is op leerlingen. De leerlingen maken hierbij niet alleen kennis met een vorm van hedendaagse cultuur maar gaan deze ook daadwerkelijk ervaren!

Of het nou gaat om een basisschool, speciaal onderwijs, een middelbare school, MBO, HBO of een universiteit, de workshop wordt volledig op het doel van de workshop en het niveau van de leerlingen afgestemd.

 

De rapfabriek is officieel cultuurkaart acceptant waardoor al onze workshops en diensten binnen het middelbaar onderwijs met de cultuurkaart gefinancierd kunnen worden en de school zelf dus geen enkele kosten heeft.


De volgende workshopvormen zijn mogelijk binnen het onderwijs:


Wij bieden tevens de mogelijkheid om het workshopprogramma uit te breiden met allerlei andere leuke culturele, sportieve en muzikale workshops die volledig afgestemd zijn op leerlingen. Meer informatie over al onze workshops en activiteiten is terug te vinden op onze website van de E-Vent Entertainment.

 

Klik op één van de onderstaande videofilmpjes om deze te bekijken:

 

 

« Ga terug

Enkele referenties(Alle Referenties)