Workshop Rap als CKV activiteit

 

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van workshops binnen middelbare scholen hebben wij ervaren wat scholen wel en niet prettig vinden wanneer zij externe krachten inschakelen voor het verzorgen van binnensschoolse activiteiten.

De rapfabriek heeft daardoor een speciaal workshopprogramma kunnen ontwikkelen dat helemaal afgestemd is op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs. De leerlingen maken hierbij niet alleen kennis met een vorm van hedendaagse cultuur maar gaan deze ook daadwerkelijk ervaren!

 

De rapfabriek is officieel cultuurkaart acceptant waardoor al onze workshops en diensten met de cultuurkaart gefinancierd kunnen worden en de school zelf dus geen enkele kosten heeft.

 

De volgende workshopvormen zijn mogelijk binnen het middelbaar onderwijs:

Wij bieden tevens de mogelijkheid om het workshopprogramma uit te breiden met allerlei andere leuke culturele workshops die volledig afgestemd zijn op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs. Meer informatie over al onze ckv workshops en activiteiten is terug te vinden op onze website van de ckvfabriek.

 

Klik op één van de onderstaande videofilmpjes om deze te bekijken:

 

« Ga terug

 

 

Enkele referenties(Alle Referenties)