Workshop Rap Vrijgezellenfeest - Maak Nu Je Eigen Videoclip

 

Een gezellige, originele, en onvergetelijke vrijgezellendag! Kruip samen met je vrienden, familie en collega’s in de huid van een rapper.

Flows, beats, bling bling en vooral veel humor staan centraal tijdens deze workshop. Verwerk alle leuke herinneringen en een mooie boodschap aan het aanstaande stel in een ‘‘cool’’ rapnummer!

 

Maak een eigen cd of videoclip, waarin de vrijgezel centraal staat, en laat het eindresultaat horen of zien op de trouwdag!

 

Een super mooi aandenken voor de groep en natuurlijk vooral voor de vrijgezel!

 

De volgende workshopvormen zijn mogelijk voor vrijgezellenfeesten:


Wij bieden tevens de mogelijkheid om het programma van de vrijgezellendag uit te breiden met allerlei andere leuke workshops die volledig afgestemd zijn op vrijgezellenfeesten. Meer informatie over al onze vrijgezellen workshops is terug te vinden op onze website van de vrijgezellenfabriek.

 

Klik op één van de onderstaande videofilmpjes om deze te bekijken:

 

 

« Ga terug

Enkele referenties(Alle Referenties)

E-vent Entertainment RSS
Wat zeggen onze klanten

Michelle en Sophian (Kinderfeestje)

Beste Mo, We hebben zaterdag de rapworkshop gehad en we vonden het ontzettend leuk!De jongens die de rap-workshop hebben verzorgd ,hebben het echt leuk gedaan met de kinderen, ze kregen allemaaleven veel aandacht en de jongetjes die een beetje zenuwachtig waren stelde ze op hun gemak. De kinderen zijn ook allemaal evenenthousiast en hebben het er constant over. Het was echt een geslaagd kinderfeestje! Bedankt:-) groetjes Michelle en Sophian